Нацгвардійці знищили ворожі САУ "Піон" та "Акація"

Нацгвардійці знищили ворожі САУ

Воїни Національної гвардії України знищили ворожі самохідні артилерійські установки "Піон" та "Акація".

Про це повідомив голова Міністерства внутрішніх справ Ігор Клименко у своєму Telegram-каналі. Як зазначається, бійці 3-ї бригади оперативного призначення Нацгвардії виявили та знищили БТР російських загарбників на Запорізькому напрямку. 

За допомогою аеророзвідки бригади було зафіксовано пересування бронетранспортера російських окупантів. Його було знищено гаубицею Д-30.

Вогневе ураження нанесли артилеристи 3-ї бригади оперативного призначення "Спартан".

Нагадаємо, на Таврійському напрямку воїни Збройних сил України ліквідували 93 окупантів за добу, повідомив командувач оперативно-стратегічного угрупування військ “Таврія” Олександр Тарнавський. Як зазначається, артилерійські підрозділи Збройних сил України протягом останньої доби виконали понад 1000 вогневих завдань. За його словами, протягом останньої доби втрати ворога склали 309 осіб, серед них: безповоротні – 93; поранені – 208; у полоні – вісім.

Крім того, було знищено 19 одиниць військової техніки противника, серед якої: чотири танки, шість ББМ, вісім артилерійських систем та мінометів, одна РСЗВ.

“Також було знищено п’ять складів боєприпасів ворога. Ворога знищуємо”, – додав Тарнавський.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, бійці легіону “Свобода Росії” ліквідували російських окупантів за допомогою дронів. Військові показали відео бойової роботи. Російські добровольці показали знищення групи противника операторами другого взводу ударної роти легіону. Бійці скинули з безпілотника боєприпаси. За візуальним спостереженням і перехопленням, у противника санітарні втрати один окупант і два безповоротні (1-300 і 2-200).

Головне