Наступна спроба контрнаступу ЗСУ буде успішніша, - Зеленський

Наступна спроба контрнаступу ЗСУ буде успішніша, - Зеленський

Президент України Володимир Зеленський висловив переконання, що наступна спроба контрнаступу Збройних Сил України буде більш успішною.

Про це президент сказав у інтерв'ю Politico.

Він визнав, що минулорічна спроба контрнаступу України проти росії була менш успішною, і заявив, що наступна спроба відповіді на агресію росії принесе більший прогрес.

Не вдаючись у подробиці, Зеленський натякнув на те, що під час минулого наступу стався "саботаж зсередини". Він також додав, що "росіяни знали, куди ми збираємося атакувати", і пообіцяв, що "історія покаже", як це сталося.

За словами Зеленського, наступний український контрнаступ "має дати нам якийсь результат".

Проте, зауважив Зеленський, відмова союзників України від їхніх зобов'язань у військових діях була б серйозною помилкою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дипломатична метушня навколо війни

Нагадаємо, 8 квітня президент Володимир Зеленський розповів подробиці засідання Ставки Верховного Головнокомандувача. Під час нього обговорювалися питання щодо захисту об'єктів енергетики на Харківщині та можливості посилення сил протиповітряної оборони у цьому регіоні.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, у Дніпровському районі Дніпропетровської області українські захисники збили російський безпілотник.

Головне