Народний депутат Микола Задорожній заявив, що не вимагав і не отримував хабара

Народний депутат Микола Задорожній заявив, що не вимагав і не отримував хабара

Представник Сумської області у Верховній Раді Микола Задорожній, якого звинувачують у вимаганні хабара розміром 3,4 мільйона гривень, заперечує факт отримання незаконної винагороди. Про це повідомили в НАБУ.

"Жодних коштів чи іншої неправомірної вигоди не отримував та не вимагав! Прагну обʼєктивного розслідування та встановлення істини. Жодним чином не перешкоджаю досудовому розслідуванню. Задля деполітизації даного процесу попросив призупинити членство у фракції та партії!", - написав він у Facebook.

Нагадаємо, що днем раніше Задорожній отримав від САП підозру в отриманні 3,4 мільйонів гривень хабара.

За словами Задорожнього, він звернувся до лідерів "Слуги народу" з проханням тимчасово призупинити його участь у діяльності фракції та партії. Це рішення він пояснює бажанням уникнути політизації ситуації, що склалася.

Нардеп попросив керівництво фракції виключити його зі складу Тимчасових комісій, де він працював.

Нагадаємо, речник Державної прикордонної служби України Андрій Демченко пояснив причини запровадження обмежень на перебування у прикордонній зоні на заході України.

Як писали "Ми-Україна" раніше, реконструкція Дніпровської ГЕС, яка постраждала від російських ракетних атак 22 березня та 1 червня, триватиме не менше трьох років. Ця гідроелектростанція зазнала значних руйнувань внаслідок ворожих обстрілів. Про це повідомив генеральний директор "Укргідроенерго" Ігор Сирота.

 

Головне