Нардепа Холодова виключили з партії "Слуга народу"

Нардепа Холодова виключили з партії

Народного депутата України Андрія Холодова у понеділок, 31 липня, виключили з партії "Слуга народу" після того, як він подав заяву про складання повноважень.

Про це повідомила голова партії "Слуга народу" Олена Шуляк на сторінці у Facebook.

"До Верховної Ради України надійшла заява від Андрія Холодова про складання повноважень народного депутата. Своєю чергою, як голова партії "Слуга Народу" підписала розпорядження про виключення його з партії", - йдеться в повідомленні Шуляк.

Вона зазначила, що сповідувати нульову толерантність до корупції, не зраджувати наших виборців, не поступалися навіть у найменшому незалежністю та суверенітетом своєї країни, не відхилятися від курсу — це те, навколо чого всі депутати "Слуги Народу" у містах та селах повинні були об’єднатися.

"Війна показала: дехто використав можливість потрапити під ім’ям Президента до влади, а потім зухвало знехтував інтересами людей", - розповіла голова партії.

За її словами, люди, які не в змозі захищати інтереси держави та її громадян, не повинні просто чекати на покарання. Вони, як пише Олена Шуляк, повинні самостійно складати повноваження вже зараз.

"Тому закликаю всіх, хто нівелює цінності країни, залишити мандати і звільнити місця для тих, хто хоче і буде працювати", - додала вона.

Нагадаємо, народний депутат України Андрій Холодов з партії “Слуга народу” у понеділок, 31 липня, написав заяву на складання мандату. За словами спікера ВР Руслана Стефанчука, заява буде розглянута на найближчому пленарному засіданні.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, народний депутат України від партії “Слуга Народу” Юрій Арістов 25 липня написав заяву на складання мандату.

Головне