Нардеп Ніколаєнко прокоментував свою участь смертельній ДТП

Нардеп Ніколаєнко прокоментував свою участь смертельній ДТП

Нардеп від "Батьківщини" Андрій Ніколаєнко підтвердив, що перебував за кермом автівки, яка на смерть збила 18-річну дівчину на Житомирщині. Він заявив, що всіляко сприятиме розслідуванню та пройде всі необхідні експертизи.

Політик запевнив, що не був напідпитку та не порушував правил дорожнього руху.

"Запевняю, я усіляко сприятиму слідчим діям, які зараз проводить ДБР, та добровільно пройду всі необхідні експертизи. Я був тверезим, я не порушував правил, але трагедії уникнути не вдалося", - написав він у Facebook.

Також Ніколаєнко висловив співчуття рідним загиблої.

Як відомо, на Житомирщині у п'ятницю, 3 листопада, народний депутат збив дівчину 18 років. Від отриманих внаслідок автопригоди травм вона померла на місці. Аварія трапилась близько 10:00 на трасі Київ-Чоп поблизу села Березівка. 

Нагадаємо, минулого місяця на в'їзді в Київ сталася автопригода, внаслідок якої загинув 47-річний військовослужбовець. В поліції повідомили, що водій автомобіля Honda не впорався з керуванням та здійснив наїзд на чоловіка. Від отриманих травм потерпілий помер на місці події. Водій рухався містом у комендантську годину і без спецперепустки.

Як писав "Ми-Україна" раніше, 25 липня водій авто марки Volkswagen в період дії комендантської години скоїв ДТП на блокпосту у Києві. У результаті автопригоди один військовий помер від отриманих травм. Інший був доставлений у медичний заклад у важкому стані. Також постраждав ще один військовослужбовець - у мить аварії він перебував у службовому автомобілі, в який влетів Volkswagen. 

Головне