Нападники на поліціянтів на Вінниччині перевозили гранати

Нападники на поліціянтів на Вінниччині перевозили гранати

Двоє військовослужбовців, яких підозрюють у вбивстві працівника поліції на Вінниччині, перевозили у своїй автівці гранати. Про це розповів міністр внутрішніх справ Ігор Клименко.

"Вони вже вказали, де знаходяться скинуті у водойму гранати в ящиках. Наразі ж на місці працюють криміналісти, слідчі та водолази. Що стосується зброї, з якої був застрелений наш поліцейський, то на сьогоднішній день ми розуміємо, де цей пістолет. Знаряддя вбивства вже вилучено і буде залучено до матеріалів кримінального провадження", – розповів міністр внутрішніх справ України в ефірі телемарафону.

Він додав, що запобіжний захід підозрюваним оберуть сьогодні.

Посадовець також сказав, що пістолет, пострілом з якого вбили поліціянта, уже вилучили слідчі.

Нагадаємо, ужгородська окружна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт щодо мешканця Київської області за шахрайство і незаконне придбання та зберігання психотропів. Про це повідомили у Закарпатській обласній прокуратурі.

Як писали "Ми-Україна" раніше, оголошений марафоном "Єдині новини" масштабний збір на дрони для ГУР МО України продовжується. Станом на сьогодні з необхідних 25 мільйонів гривень зібрано вже більш як 21 млн грн.

Головне