Намагався потрапити до Румунії: прикордонники дістали з Тиси тіло українця

Намагався потрапити до Румунії: прикордонники дістали з Тиси тіло українця

На Закарпатті українські прикордонники дістали з Тиси тіло чоловіка, який намагався незаконно потрапити до Румунії. Про це повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій України. 

Відомо, що чоловік мав із собою внутрішній та закордонний паспорти, мобільний телефон та банківські картки.

"З Тиси дістали тіло українця. Чоловік, ймовірно, намагався перетнути кордон річковою ділянкою. При ньому були внутрішній та закордонний паспорти, мобільний телефон та банківські картки", – йдеться в повідомленні.

Прикордонники розповіли, що майже місяць тривають ще одного чоловіка. Його мати розповіла, що він хотів дістатися до Румунії і в якийсь момент перестав  виходити на звʼязок. 

Варто зазначити, що від початку повномасштабної війни в Україні зафіксували 20 випадків загибелі українців у Тисі під час спроби перетнути кордон України.

"Застерігаємо утриматися від подібних "мандрівок", адже це може бути небезпечним для вашого життя", - додали співробітники ДПСУ.

Нагадаємо, що румунські прикордонники виявили у горах поблизу кордону з Україною тіло чоловіка. Він намагався незаконно перетнути кордон, однак загинув. 

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, громадянин України пішки прийшов додому з Молдови, бо не міг більше, за його словами, перебувати на чужині.

Головне