Найєм написав заяву на звільнення з посади голови Держагентства відновлення

Найєм написав заяву на звільнення з посади голови Держагентства відновлення

Голова Державного агентства відновлення та розвитку інфраструктури Мустафа Найєм написав заяву про звільнення. Про це він повідомив у своїх соцмережах.

Заяви про звільнення написали також Андрій Івко, перший заступник Голови Агентства відновлення та Валерія Іванова, заступник Голови Агентства відновлення.

Це ухвалили через скандал із зірваним відрядженням Найєма до Берліна на міжнародну конференцію 11−12 червня, яка покликана мобілізувати міжнародну підтримку відновлення країни після руйнування внаслідок повномасштабного російського вторгнення. 

"Я залишаю посаду голови Агентства відновлення. Рішення прийняв самостійно через системні перешкоджання, які не дають подальшої можливості ефективно виконувати свої повноваження", - заявив Найєм.

Нагадаємо, рейс OS434 авіакомпанії Austrian Airlines, який прямував з Пальма-де-Майорки (Іспанія) до Відня (Австрія), зазнав серйозних пошкоджень внаслідок граду. Про це повідомила сама авіакомпанія у заяві для ABC News.

Як писали "Ми-Україна" раніше, суд визнав народного депутата України IV–VIII скликань Дмитра Святаша винним у закликах до зміни меж території України. Про це повідомив Офіс генпрокурора.

Головне