Найближчими днями Ізраїль поглибить бойові дії проти ХАМАС, – премʼєр

Найближчими днями Ізраїль поглибить бойові дії проти ХАМАС, – премʼєр

Найближчими днями Ізраїль поглибить бойові дії в Секторі Гази проти угруповання ХАМАС, а війна проти ісламістського руху ще далека до закінчення.

Про це заявив прем’єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньягу під час засідання фракції Лікуд в Кнесеті після візиту до анклаву, пише видання The Times of Israel. Як зазначається, голова ізраїльського уряду напередодні відвідав зону Гази, в якій триває операція Ізраїлю.

"Ми не зупиняємося, ми продовжуємо боротьбу і поглиблюємо наші бойові дії найближчими днями, і це буде довга битва, і вона не близька до завершення. Нам потрібні терпіння, єдність і дотримання нашої місії", - наголосив Нетаньягу.

Прем'єр-міністр Ізраїлю також відвідав бригаду резервістів у секторі Гази, де солдати просили "не зупинятися і продовжувати до кінця" боротьбу проти угруповання ХАМАС.

"Усі просили мене лише про одне: щоб ми не зупинялися і продовжували йти до кінця", – додав він.

Нагадаємо, Армія оборони Ізраїлю заявила про виявлення мертвими п'ятьох бранців, яких бойовики ХАМАС взяли в полон під час нападу на ізраїльські кібуци 7 жовтня. Їхні тіла знайшли у мережі підземних тунелів угруповання у місті Джабалія.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, Збройні сили Ізраїлю відзвітували про знищення великої мережі тунелів в центральній частині найбільшого за населенням міста Сектора Гази. Саме там переховувались лідери угруповання ХАМАС, коли їхні бойовики напали на ізраїльські кібуци 7 жовтня. 

Головне