Найбагатші родини світу: Bloomberg оприлюднив щорічний рейтинг

Найбагатші родини світу: Bloomberg оприлюднив щорічний рейтинг

Bloomberg оприлюднив щорічний рейтинг найбагатших родини світу. 

У 2023 році найбагатшою родиною у світі за версією агентства Bloomberg стала правляча династія ОАЕ Аль Нахайян зі статками 305 мільярдів доларів.

Друге місце — сім’я засновників мережі Walmart зі статками 259,7 мільярдів доларів.

Родина Ермес — третє місце. Сім'я засновників спільно володіє більш ніж двома третинами компанії-виробника предметів розкоші Hermès. Статки родини — 150,9 мільярдів доларів.

За ними слідує сімʼя власників компаній Mars — 141,9 мільярдів доларів. Пʼятірку найбагатших сімей світу замикає правляча династія шейхів і емірів у Катарі Аль Тані (133 мільярдів доларів) — сімʼя опинилася в цьому списку вперше.

Загалом до рейтингу Bloomberg увійшли 25 найбагатших сімей. Їхні сукупні статки за останній рік зросли на 43%, або на 1,5 трильйонів доларів.

Нагадаємо, військовий Андрій Ткачук вперше в історії України виборов бронзу чемпіонату світу з добового бігу. Про це повідомили на сторінці Закарпатської обласної військової адміністрації. 

Військовий із позивним Бродяга пробіг за добу понад 284 кілометри й посів третє місце на змаганнях у тайванському місті Тайбей.

Як писали "Ми-Україна" раніше, найнещаснішою нацією в Європейському Союзі за підсумками 2023 року стали болгари, натомість топову трійку найбільш щасливих склали жителі Австрії, Польщі та Румунії. Про це свідчать дані останнього опитування, проведеного  Європейським статистичним управлінням. 

Людей у всіх країнах ЄС просили оцінити рівень задоволеності своїм життям від 0 до 10.


 

 

Головне