Військовий Андрій Ткачук вперше в історії України виборов бронзу чемпіонату світу з добового бігу

 Військовий Андрій Ткачук вперше в історії України виборов бронзу чемпіонату світу з добового бігу

Військовий Андрій Ткачук вперше в історії України виборов бронзу чемпіонату світу з добового бігу. Про це повідомили на сторінці Закарпатської обласної військової адміністрації. 

Військовий із позивним Бродяга пробіг за добу понад 284 кілометри й посів третє місце на змаганнях у тайванському місті Тайбей.

Ультрамарафонець фінішував третім, з результатом 284, 540 км (загальний час 23:54:17).

Андрій "Бродяга" Ткачук - учасник АТО у 2014-2015 рр, а 24 лютого 2022 р. став на захист України.

Нагадаємо, у Києво-Печерській Лаврі у середу, 6 грудня, сталася надзвичайна ситуація. Один з монахів - представників Української православної церкви (УПЦ МП) - під ранок, попередньо знявши з себе весь одяг, вистрибнув з вікна другого поверху.

Адвоката Микита Чекман розповів, що цей священнослужитель жив у монастирі з 1991 року. Родичів та іншого житла, окрім монастиря, у нього немає. За його даними, у чоловіка була.

Як писали "Ми-Україна" раніше, росія затримує іноземних мігрантів на кордоні з Фінляндією та примушує їх вступати в армію замість депортації.

Аналіз судових засідань в Карелії, одному з трьох російських регіонів, що межують з Фінляндією, свідчить, що протягом останніх трьох тижнів заарештовано 236 осіб за перебування в росії без дійсних віз, призначених для депортації. Аналогічна ситуація виникає і в двох інших прикордонних областях - Ленінградській і Мурманській.

 


 

Головне