Нагороджували принц Гаррі та Меган Маркл: "Тайра" виграла срібну медаль на "Іграх нескорених"

Нагороджували принц Гаррі та Меган Маркл:

Парамедикиня Юлія Паєвська, також відома як "Тайра", виграла срібну медаль на "Іграх нескорених". Українка зайняла друге місце у запливі на 50 метрів вільним стилем серед жінок у категорії ISD.

Українка отримала свою медаль з рук принца Гаррі та його дружини, герцогині Сассекської Меган Маркл.

"Нашу Юлю нагороджували ніхто інші, як герцог та герцогиня Сассекські. Гаррі та Меган вкотре демонструють свою підтримку та радість бачити Юлю на цьогорічних Invictus Games. Радіємо і ми!" - зазначається у повідомленні, опублікованому на сторінці української команди на "Іграх нескорених" у Facebook.

Нагадаємо, українці вже завоювали на цьогорічних "Іграх Нескорених" 34 медалі. З них 12 золоті, 14 срібні та 8 бронзові. Це найкращий результат України за всю історію участі в "Іграх Нескорених".

Юлія "Тайра" Палієвська після початку повномасштабного вторгнення рф потрапила у російський полон. Це сталося 16 березня 2022 року під час облоги Маріуполя. Звільнити її вдалося лише за три місяці - 17 червня 2022 року. Російські тортури та умови полону сильно позначилися на здоров'ї Юлії - відтоді вона може пересуватися лише на милицях через проблеми з хребтом.

Як повідомляли "Ми-Україна", українська легкоатлетка Ярослава Магучіх стала чемпіонкою світу зі стрибків у висоту. Вона здобула “золото” з результатом 2.01 метра на Чемпіонаті світу з легкої атлетики, що проходить у Будапешті.

Головне