На Житомирщині чоловік зруйнував могилу військового: відома причина

На Житомирщині чоловік зруйнував могилу військового: відома причина

У Романівській громаді Житомирської області чоловік пошкодив могилу українського військового. Про це повідомляє Національна поліція Житомирської області. 

За словами зловмисника, він пошкодив могину захисника через ревнощі. Мовляв, що колишня дружина його покинула та розпочала нові стосунки з військовим.

"На місці поховання був пошкоджений дерев’яний надгробок, металевий хрест, рамка з фотографією покійного, флагштоки, на яких кріпилися прапори. Також на території кладовища була хаотично розкидана похоронна атрибутика", - йдеться в повідомленні. 

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 297 (наруга над могилою) Кримінального кодексу України. Чоловіку загрожує обмеження волі до 5 років.

Нагадаємо, що поліція відкрила кримінальне провадження через пограбування могили пілота Андрія Пільщикова з позивним "Джус". 

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, у Фастові на Київщині дві жінки забрали вази з квітами з могил військових. Правоохоронці отримали повідомлення про те, що невідомі особи на Інтернаціональному кладовищі викрали декоративні вазони.

Головне