На Запорізькому напрямку прикордонники збили два БПЛА росіян (фото)

На Запорізькому напрямку прикордонники збили два БПЛА росіян (фото)

На Запорізькому напрямку, бійці прикордонної служби України використали антидронову рушницю для усунення двох ворожих FPV-дронів, які намагалися атакувати їхні позиції.

Про це повідомили в ДПСУ.

Прикордонники помітили дрони завдяки особливому звуковому сигналу.

Перший FPV-дрон, потрапивши у зону впливу антидронової рушниці, втратив свою швидкість та висоту і загорівся при посадці. Лише окремі його фрагменти свідчать про ворожий спробу.

дрон 1.jpeg (108 KB)

Другий дрон, який мав боєприпаси на борту, втратив контроль під дією антидронової рушниці та розлетівся на частини, але сам БПЛА приземлився практично без значущих пошкоджень.

дрон 2.jpeg (238 KB)

Завдяки уважності та високому професіоналізму захисників вдалося відвернути цю смертельну загрозу, – додали у відомстві.

Нагадаємо, ЗСУ на Таврійському напрямку за добу знищили понад 500 загарбників, одного взяли в полон.

"Підрозділи ракетних військ та артилерії зі складу ОСУВ Таврія протягом доби виконали 1256 вогневих завдань. Загальні втрати ворога склали 529 осіб. Один окупант здався в полон", - йдеться у повідомленні Сил оборони.

Також було знищено 36 одиниць військової техніки. Зокрема, сім танків, дев'ять ББМ, одну артилерійську систему, 11 БпЛА, одну одиницю спеціальної техніки та один зенітний ракетний комплекс "ТОР".

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, окупанти вчергове атакували Іванівку на Херсонщині, постраждали двоє людей.

Головне