На Запорізькому напрямку побудують фортифікаційні споруди за рекордні 1,3 млрд грн

На Запорізькому напрямку побудують фортифікаційні споруди за рекордні 1,3 млрд грн

Кабінет міністрів України виділив рекордну суму в розмірі 1,3 мільярда гривень на будівництво фортифікаційних споруд на Запорізькому напрямку.

Про це повідомив голова Запорізької обласної військової адміністрації Іван Федоров.

Він підкреслив, що ця сума є найбільшою у історії і призначена для забезпечення безпеки та обороноздатності регіону. Голова ОВАзапевнив, що роботи зведення фортифікаційних споруд будуть виконані в найкоротші терміни завдяки швидкій, якісній та цілодобовій роботі військових та цивільних підрядників.

Федоров зазначив, що будівництво ведеться інтенсивно, і працівники зайняті над цим навіть у нічний час, з метою забезпечити відчуття безпеки для всіх мешканців регіону, як цивільних, так і військових.

Раніше він повідомляв, що на тимчасово окуповану територію Запорізької області завезли десятки тисяч російських військових, які будуть "голосувати" за президента росії Володимира Путіна.

На ТОТ противник посилив терор та пресинг на тимчасово окупованих територіях – влаштовують додаткові пункти фільтрації, перевірки телефонів, побудинкові обходи.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, завдяки ефективній діяльності Повітряних Сил ЗСУ протягом останніх двох тижнів, розвідувальні можливості російських літаків А-50 помітно зменшилися.

Головне