На Запорізькому напрямку наші захисники за добу відбили два штурми, - "Червона калина"

На Запорізькому напрямку наші захисники за добу відбили два штурми, -

На Запорізькому напрямку українські військові успішно протистоять ворожим атакам. За останню добу було відбито два штурми противника. Про це в ефірі "Ми-Україна" повідомив підполковник Микола Коваль, пресофіцер бригади "Червона калина".

Загальна ситуація на цій ділянці фронту залишається без суттєвих змін, проте окупанти не припиняють спроб атакувати позиції наших захисників.

Ворог регулярно намагається повернути втрачені раніше позиції. Для цього застосовується тактика штурмів малими групами без залучення важкої техніки.

Незважаючи на ці спроби, українські військові впевнено тримають оборону та успішно відбивають атаки противника.

"За минулу добу було два боєзіткнення, ми успішно їх відбили. Ворог постійно намагається відбити свої втрачені позиції, проводить штурми малими групами без застосування техніки", - зазначив військовослужбовець.

Нагадаємо, на деяких ділянках запорізького напрямку російські сили обмежені певними часовими рамками для досягнення своїх цілей. Йдеться про Роботинський та Времівський плацдарми, які окупанти намагаються повернути під свій контроль. Про це в ефірі "Ми-Україна" повідомив Сергій Братчук, речник Української добровольчої армії Південь.

Як писали "Ми-Україна" раніше, в Чорному морі присутній один ворожий корабель - він є носієм крилатих ракет "Калібр". Про це повідомляють Військово-Морські сили ЗСУ.

Головне