На Закарпатті викрили 58-річного агітатора, який виправдовували збройну агресію росії

На Закарпатті викрили 58-річного агітатора, який виправдовували збройну агресію росії

На Закарпатті СБУ повідомила про підозру 58-річному чоловіку який схвалював збройну агресію російської федерації проти України. Про це повідомляє управління СБУ в Закарпатській області, інформує "Еспресо.Захід". 

Відомо, що у протиправній діяльності підозрюється мешканець Ужгородського району.

"В українському сегменті Facebook чоловік проводив інформаційно-підривну діяльність проти України. Зокрема, він публічно виправдовував воєнні злочини окупантів та публікував дописи на підтримку дій рашистів", - йдеться в повідомленні. 

Зазначається, що силовики повідомили колаборанту про підозру за ч. 2 ст. 436-2 Кримінального кодексу України. У статті мова йде про "виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії російської федерації проти України, глорифікація її учасників".

Нагадаємо, що СБУ спільно з ДБР нейтралізувала в Києві злочинну діяльність ще одного приватного детективного агентства. Фігуранти продавали конфіденційну інформацію із державних баз даних і за гроші незаконно стежили за жителями Київщини.

Як повідомляли “Ми-Україна”, Служба безпеки України викрила та ліквідувала чергову тіньову схему продажу в росію українських товарів військового призначення.

Головне