На Закарпатті у ДТП загинула півторарічна дівчинка, коли нетвереза матір відволіклась (відео)

На Закарпатті у ДТП загинула півторарічна дівчинка, коли нетвереза матір відволіклась (відео)

На Закарпатті у ДТП загинула півторарічна дівчинка, коли нетвереза матір відволіклась. Аварія сталася 9 листопада у селищі Ясіня Рахівського району – 57-річний водій вантажівки "Урал" наїхав на дитину. Про це повідомили правоохоронці.

Під час аварії 32-річна жінка перестала слідкувати за дитиною, дівчинка вийшла на проїжджу частину, де потрапила під колеса вантажівки. Правоохоронці встановили, що мама буле у нетверезому стані. Жінці загрожує до п'яти років позбавлення волі, водія вантажівки затримали.

Дитину з місця події госпіталізували до реанімаційного відділення місцевої лікарні. Однак, від отриманих травм, вона померла.

Нагадаємо, народному депутату Андрію Ніколаєнку, який на смерть збив дівчину на Житомирщині, обрали запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Також нардепа зобов'язали носити електронний браслет до 4 січня.

Важливо відзначити, що прокуратура висловлювала проти варіанту домашнього арешту, адже вона настоювала на триманні під вартою без можливості внесення застави.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Штраф за скручування пробігу авто: чому потрібен та як працюватиме

Як писали "Ми-Україна" раніше, увечері 6 листопада в Деснянському районі столиці водій авто Рено збив співробітницю прикордонної служби на блокпості. Її доправили до лікарні у стані середньої тяжкості. Чоловік пройшов перевірку на стан спʼяніння за допомогою драгера і виявився тверезим.

Головне