На випускному у США сталася масова стрілянина (фото)

На випускному у США сталася масова стрілянина (фото)

В американському штаті Вірджинія під час випускного сталася масова стрілянина. Двоє осіб загинуло, ще п'ятеро – поранені.

Про це повідомляє агентство Reuters.

Інцидент трапився на території кампусу університету Співдружності Вірджинії, де проходила урочиста церемонія випускного місцевої середньої школи.

За даними поліції, загиблими були чоловіки віком 18 і 36 років. Це були батько та син. Ще п'ятеро поранених чоловіків мають вік 14, 32, 55 та 58 років. Несумісні з життя поранення також отримав 31-річний чоловік.

"Поліція заарештувала підозрюваного, 19-річного чоловіка, і планує пред'явити йому звинувачення за двома пунктами вбивства другого ступеня на додаток до інших можливих правопорушень", - розповів тимчасово виконуючий обов'язки начальника поліції Річмонда Рік Едвардс.

До того ж під час паніки була збита машиною 9-річна дівчинка.

Нагадаємо, в Одесі зросла кількість жертв стрілянини, яка трапилася вдень 1 червня. У правоохоронних органах зазначили, що на місці стрілянини загинула жінка. Згодом у катері швидкої допомоги помер 30-річний чоловік. 

За попередніми даними, причиною стрілянини став конфлікт між родичами, які перебували в двох автомобілях.

“Внаслідок перестрілки загинула жінка. В кареті швидкої допомоги помер 30-річний водій автомобіля “BMW”, – йдеться у повідомленні.

Також у поліції додали, що відомості про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство).

Як писав "Ми-Україна"  раніше, у Румунії стався потужний землетрус.

Головне