На Волині правоохоронець на смерть збив 14-річного підлітка

На Волині правоохоронець на смерть збив 14-річного підлітка

На Волині правоохоронець збив 14-річного підлітка, що призвело до його смерті. Трагедія сталася ввечері, 4 січня.

Про це повідомляє пресслужба Державного бюро розслідувань.

ВІдомо, що о 20:00 4 січня в селі Пульмо Ковельського району сталася трагедія. Правоохоронець, керуючи службовим автомобілем, не врахував безпеку та дорожні умови під час дощу і вчинив наїзд на пішохода. 14-річний підліток, що рухався в тому ж напрямку, отримавши травми, загинув на місці події.

За даними ЗМІ, мова йде про прикордонника.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України, яке стосується порушення Правил дорожнього руху. Слідчі здійснюють невідкладні заходи, а також призначено ряд експертиз для ретельного вивчення обставин трагедії.

Нагадаємо, в кінці грудня у Туреччині сталася масштабна дорожньо-транспортна пригода, в результаті загинули 10 людей, ще майже 60 осіб постраждали, серед них дві українки.

Генеральне консульство України в Стамбулі надає консульську допомогу постраждалим громадянам. Водночас фахівці втановлюють всі обставини смертельного ДТП.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, Служба безпеки України затримала засновника одного з найбільших агрохолдингів в Україні в Києві за фінансування збройної агресії росії.

Головне