На вирішення проблем з водопостачанням після підриву Каховської ГЕС уряд вже виділив понад 1,3 млрд грн

На вирішення проблем з водопостачанням після підриву Каховської ГЕС уряд вже виділив понад 1,3 млрд грн

Щоб Миколаїв отримав доступ до питної води, розробляється комплексне рішення, яке містить будівництво нового водогону. Про це повідомив прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

За словами премʼєра Шмигаля, наразі забезпечено постачання технічної води. Тепер триває робота над тим, аби люди отримали доступ до питної.

“За результатами наради доручив забезпечити безперебійну подачу технічної води до Миколаєва протягом цього року, а також невідкладно розпочати проектування і будівництво нового водогону для забезпечення міста питною водою”, – зауважив очільник Уряду.

Для розв’язання проблеми з водопостачанням у Миколаєві уряд загалом виділив уже понад 1,3 млрд грн, зазначив глава Кабміну. Також забезпечено подачу технічної води.

Нагадаємо, у Комітеті Верховної Ради із питань нацбезпеки й оборони відхилили поправки щодо бронювання працівників від мобілізації за рівнем зарплати. Про повідомив народний депутат, член профільного комітету Ігор Копитін.

Доєднуйтесь до збору, на БпЛА "Сич" для підрозділів ГУР МОУ:

Посилання на банку:

https://send.monobank.ua/jar/35fgFkrftr

Номер картки банки:

5375 4112 1361 1622

Як писали "Ми-Україна" раніше, російські окупаційні війська протягом доби атакували Донеччину 18 разів. Під ворожий обстріл потрапив населений пункт Українськ, в результаті твоє жителів отримали поранення.

 

 

Головне