На Укрзалізницю здійснено хакерську атаку

На Укрзалізницю здійснено хакерську атаку

Внаслідок хакерської атаки на Укрзалізницю виникли тимчасові труднощі із придбанням квитків на міську кільцеву електричку. Про це повідомляє Telegram-канал Kyiv city express.

"Спостерігаємо тимчасові проблеми з продажем квитків через чат-бот та термінали Укрзалізниці через хакерську атаку на сервери. Працюємо над виправленням ситуації та вибачаємося за ці незручності", - йдеться в повідомленні.

Крім того, газопостачальна компанія "Нафтогаз України" та ТОВ "Газорозподільні мережі України" також заявили про хакерську атаку на один із дата-центрів. Внаслідок чого сайти і кол-центр не працюють.

Нагадаємо, що хакерське угрупування “BO Team” зламало найбільший з трьох науково-дослідницьких центрів космічної гідрометеорології рф. 

Зокрема, завдали суттєвий удар по безпосереднім споживачам "Планети": міністерству оборони і генштабу рф, службам мнс рф, сєверному флоту.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, у додатку Monobank пізно ввечері 19 січня стався збій. Згодом стало відомо, що на банк здійснена хакерська атака

Головне