На Таврійському напрямку Сили оборони за добу ліквідували 169 окупантів

На Таврійському напрямку Сили оборони за добу ліквідували 169 окупантів

На Таврійському напрямку Сили оборони за минулу добу, 9 жовтня, ліквідували 169 російських окупантів. Про це повідомив Об'єднаний пресцентр Сил оборони Таврійського напрямку на сторінці у Facebook.

Як зазначається, на півдні України захисники та захисниці ведуть оборонні дії, а на Мелітопольському - просуваються вперед. ЗСУ поступово звільняють захоплену окупантами раніше територію та закріплюються на рубежах.

На Авдіївському та Мар’їнському напрямках російська армія зробила понад 15 спроб атак в районах міста Мар’їнка та села Новомихайлівка Донецької області. Крім того, на Шахтарському напрямку українці відбили атаку росіян біля Старомайорського на Донеччині.

На Запорізькому напрямку ворога стримують в районі села Левадного Пологівського району.

Загалом вчора російське окупаційне військо завдало 19 авіаційних, а також 705 артилерійських ударів по Україні. Втрати противника склали 169 осіб загиблими. Було ліквідовано сім одиниць військової техніки загарбників, серед них - один танк, три артсистеми, три одиниці автомобільної техніки. ЗСУ знищили два склади боєприпасів ворога.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, окупаційна армія рф стала менше використовувати ракети для атак по Україні, оскільки намагається їх накопичити "в конкретних цілях".

Головне