На Сумщині за добу зафіксували понад 200 вибухів внаслідок російських обстрілів

На Сумщині за добу зафіксували понад 200 вибухів внаслідок російських обстрілів

Протягом середи, 28 лютого, російські окупаційні війська провели 42 обстріли прикордонних громад Сумської області. В регіоні зафіксовано понад 400 вибухів.

Про це повідомила Сумська обласна адміністрація у Telegram.

Упродовж дня росіяни здійснили 42 обстріли прикордонних територій та населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 204 вибухи.

Міста та села, які постраждали від обстрілів, включають Юнаківську, Хотінську, Білопільську, Ворожбянську, Краснопільську, Великописарівську, Новослобідську, Есманьську, Середино-Будську, Зноб-Новгородську та Свеську громади.

За інформацією адміністрації, російські війська використовували гранатомети, міномети, артилерію, автоматичну зброю, а також здійснювали удари з безпілотників, танків, літаків та розміщували міни.

Напередодні російське окупаційне військо обстріляло церкву Ісуса Христа у Куп'янську на Харківщині. Внаслідок влучання у святиню загинув 58-річний пастор.

Крім того, окупанти 27 лютого обстріляли понад два десятки міст та сіл Херсонщини. В області руйнувань зазнала цивільна та аграрна інфраструктура, є поранені та загиблий. 

Як інформував "Ми-Україна" раніше, у бою загинула група воїнів 73-го морського центру ССО.

Головне