На Шулявці облаштують замість МАФів сквер та нададуть йому статус зеленої зони (фото)

На Шулявці облаштують замість МАФів сквер та нададуть йому статус зеленої зони (фото)

На Шулявці триває капітальний ремонт скверу, який облаштовують замість демонтованих МАФів.Цій території хочуть надати статус зеленої зони. Про це повідомляє директор "Київзеленбуду" Олексій Корол у своєму Facebook.

Перші два десятки МАФів з ділянки прибрали у травні. Пізніше, у липні, демонтували кіоски, які були розташовані між станцією метро "Шулявська" та новим сквером і стояли там понад 12 років. Замість демонтованих МАФів на Шулявці облаштовують сквер.

Кіоски прибрали також поряд із станціями метро "Житомирська", "Політехнічний інститут", "Героїв Дніпра", "Берестейська", "Кловська", "Голосіївська" й "Дружби народів".

Території хочуть надати статус зеленої зони, відповідне рішення вже погодила комісія Київради з питань екологічної політики. У такому разі на території буде заборонено будівництво та вирубування дерев.

У парку вже встановили сміттєві баки, лати та антипаркувальні стовбчики, також висадили ряд рослин і полікували старий клен.

Як писав “Ми-Україна”  раніше, у Кременчуці вшанували пам’ять загиблих від удару окупантів по ТЦ “Амстор” та відкрили сквер. 

Головне