На Прикарпатті шукають охочих будувати укріплення на Донеччині

На Прикарпатті шукають охочих будувати укріплення на Донеччині

На Прикарпатті шукають робітників на будівництво фортифікаційних споруд на Донеччині. Про це оголосила влада Івано-Франківської області.

Всього на роботи планують відправити 300 осіб, яким обіцяють 20 тисяч гривень заробітної плати, забезпечення житлом, а також відстрочку від призову.

"Наразі на Прикарпатті шукають людей, котрі б допомогли з будівництвом фортифікаційних споруд в Донецькій області. Загалом потрібно 300 осіб. Заробітна плата складатиме 20 тисяч гривень. Окрім того, людей забезпечать житлом та харчуванням. Ті, хто погодяться допомогти з будівництвом оборонних споруд, отримають відстрочку від призову на період будівництва", - заявив заступник голови обласної військової адміністрації Вадим Созоник.

Він наголосив, що вся необхідна техніка для зведення фортифікацій є в наявності, однак робітників на будівництві не вистачає. 

Також Созоник звернувся до голів територіальних громад з проханням допомогти з будівельними бригадами.

Нагадаємо, український уряд виділив додаткові кошти на облаштування фортифікаційних споруд для захисту від окупантів. Йдеться про суму у 2,5 млрд гривень. 

Як повідомляли "Ми-Україна", міська влада Львова погодила рішення щодо запровадження виплати у сумі 50 000 грн добровольцям, які підпишуть контракт з десантно-штурмовими військами або морською піхотою. 

Головне