На Полтавщині перекинувся човен: рятувальники шукають людей

На Полтавщині перекинувся човен: рятувальники шукають людей

В Полтавській області на річці Дніпро перекинувся човен. Наразі водолази шукають людей, які зникли на водоймі. Про це повідомила пресслужба ДСНС.

"На річці Дніпро між селами Орлик та Придніпрянське Кобеляцької тергромади під час плавання перекинувся приватний човен", - йдеться в повідомленні.

Рятувальники розповіли, що човен на якому перебувало троє потерпілих, знайдено на відстані 250 м від берега. Один із постраждалих самостійно дістався берега і повідомив про подію.

"Надвичайниками було обстежено берегову лінію, водолазно-пошукові роботи тривають. Уже знайдено човен, на якому перебували потерпілі на відстані 250 м від берега", - додали в ДСНС.

Нагадаємо, що в місті Вінниця виникла масштабна пожежа, яка охопила складські приміщення на вулиці Гонти, де зберігався ламінат. Ліквідувати пожежу вдалось тільки під ранок 10 листопада ( близько 08:00).

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, у Києві, у Дарницькому районі, у неділю, 12 листопада, сталася пожежа на складі з будівельними матеріалами. Внаслідок цього є двоє постраждалих.

Головне