У Києві сталася пожежа на складі з будматеріалами: є постраждалі

У Києві сталася пожежа на складі з будматеріалами: є постраждалі

У Києві, у Дарницькому районі, у неділю, 12 листопада, сталася пожежа на складі з будівельними матеріалами. Внаслідок цього є двоє постраждалих.

Про це повідомив міський голова столиці Віталій Кличко у своєму Telegram-каналі. Як зазначається, пожежа сталась на вулиці Бориспільській.

Загалом виявили двох постраждалих співробітників магазину-складу будматеріалів у стані гострої реакції на стрес. До ліквідації пожежі задіяли сім одиниць техніки та 27 фахівців особового складу рятувальників.

Напередодні рятувальники просили не заважати їхній роботі, щоб усі служби мали змогу оперативно ліквідувати загоряння. Киян також закликали не проїжджати вулицею Бориспільською та прибрати припарковані поруч з місцем пожежі автомобілі.

Тимчасовий виконувач обов’язків голови Дарницької райдержадміністрації Микола Калашник також розповів, що двом потерпілим надається допомога медиками на місці. Причини пожежі встановлюються.

Нагадаємо, в Оболонському районі Києва в неділю, 5 листопада, виникла пожежа в багатоповерховому житловому будинку. Під час ліквідації пожежі рятувальники виявили тіло чоловіка в одній із квартир. Крім того, рятувальники евакуювали сімох осіб з будівлі.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, ввечері, 9 листопада, у місті Вінниця виникла масштабна пожежа, яка охопила складські приміщення на вулиці Гонти, де зберігався ламінат. Ліквідувати пожежу вдалось тільки під ранок 10 листопада (близько 08:00). Причина виникнення пожежі та завдані збитки встановлюються.

Головне