У Вінниці всю ніч горіли склади з ламінатом: яка ситуація наразі

У Вінниці всю ніч горіли склади з ламінатом: яка ситуація наразі

Ввечері, 9 листопада, в місті Вінниця виникла масштабна пожежа, яка охопила складські приміщення на вулиці Гонти, де зберігався ламінат. Ліквідувати пожежу вдалось тільки під ранок 10 листопада ( близько 08:00).

Про це повідомили у Головному управлінні ДСНС у Вінницькій області.

Зараз рятувальники активно проводять проливку та розбірку конструкцій. Причина виникнення пожежі та завдані збитки встановлюються.

1163884_4_w_1000.jpg (110 KB)

Вогонь охопив ангарний комплекс площею приблизно 1 тисяча квадратних метрів, де були зберігані будівельні матеріали, ламінат та пластикові вироби. Щасливо, вдалося уникнути поширення полум'я на поруч розташовані металеві ангари. Пожежу локалізували о 22:40, завдяки заходам рятувальників, які також запобігли її подальшому розповсюдженню.

На щастя щастя, жодна людина не постраждала. На місці події було задіяно 55 осіб особового складу та 13 одиниць спецтехніки.

Нагадаємо, 6 листопада у Києві під час пожежі у багатоповерхівці загинув чоловік.

Відомо, що рятувальники евакуювали сімох осіб з будівлі.

Обставини і причини цієї трагедії будуть встановлені правоохоронними органами. Повідомлення про пожежу на вулиці Юрія Кондратюка, 4 Б, надійшло до ДСНС 5 листопада о 23:52.

Пожежу на площі 20 метрів квадратних на другому поверсі було локалізовано і ліквідовано о 0:30. Під час гасіння пожежі з верхніх поверхів на свіже повітря було виведено сім людей. Нажаль, одна особа загинула.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, у Мадриді почались вуличні протести проти амністії каталонських сепаратистів.

Головне