На початку тижня в Україні очікується потепління

На початку тижня в Україні очікується потепління

В Україні у понеділок очікується невеликий дощ, у окремих регіонах туман. Втім повітря прогріється до 7-12° тепла. Про це повідомляє Український гідрометцентр, пише Укрінформ.

Синоптики розповіли, що стовпчики термометрів вночі показуватимуть 2-7° тепла, а вдень 7-12° тепла.

"Невеликий дощ, в більшості західних, північних, вночі і південних та центральних областей без істотних опадів. Вночі та вранці у північних, східних та більшості центральних областей туман, на дорогах місцями ожеледиця. Вітер переважно південний, 7-12 м/с. Температура вночі 2-7° тепла, на узбережжі морів 6-11°; вдень 7-12° тепла, на Закарпатті, Прикарпатті та півдні країни до 15°", - йдеться в повідомленні.

Крім того, у Києві та області температура повітря буде 3-5° тепла, вдень 8-10°; на Київщині вночі 2-7° тепла, вдень 7-12°.

Нагадаємо, що у результаті зсуву грунту в місті Кармен-де-Атрато на північному заході Колумбії загинуло 33 людини, багато з них перебували у будинках, намагаючись укритися від стихії.

Як писав "Ми-Україна" раніше, у американській Каліфорнії, поблизу міста Малібу, стався землетрус силою 4,6 бала. Населення міста, що розташовується на заході округу Лос-Анджелес, на початку цього тижня вже пережило потужний шторм із повенями та зсувами. 

Головне