На Одещині внаслідок зсуву ґрунту біля моря загинула 10-річна дитина

На Одещині внаслідок зсуву ґрунту біля моря загинула 10-річна дитина

У селі Фонтанка-2, що в Одеському районі, на вулиці Набережній в результаті зсуву ґрунту поблизу морського берега загинув 10-річний хлопчик.

Як розповіли в Держслужбі з надзвичайних ситуацій, дитину з-під завалу дістали члени його родини. На порятунок до хлопця вони кинулись після того, як почули гуркіт. Як повідомляється, тіло рідні дістали вже без ознак життя.

На місці трагедії працюють 16 рятувальників та кінологи.

В ГУ Нацполіції в Одеській області займаються встановлення усіх обставин інциденту.

"На місці події працюють слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції, рятувальники, медики. Триває розбір порід зсуву, аби переконатися, що під ним більше нікого немає", - вказано у повідомленні.

Нагадаємо, раніше цього місяця у Луцькому районі від кашлюка померло двомісячне немовля, яке не мало щеплення від інфекційної хвороби, ще троє дітей знаходяться у медичному закладі. Відомо, що хвороба спричинила пневмонію та ураження серця і мозку дитини. Медики провели епідрозслідування і встановили, що немовля, ймовірно інфікувалася від старших дітей в сім’ї, які теж були не щеплені.

Як писав "Ми-Україна "раніше, у липні у селі Петропавлівська Борщагівка, що під Києвом з вікна третього поверху випала 4-річна дівчинка. Дитину госпіталізували до медичного закладу

Головне