На Одещині через алкогольне отруєння загинуло четверо людей

На Одещині через алкогольне отруєння загинуло четверо людей

В Одеській області від отруєння сурогатним алкоголем загинуло четверо людей, ще семеро були госпіталізовані до мединого закладу у критичному стані. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції.

Відомо, що в селі Старостине Роздільнянського району місцеві жителі вживали неякісний алкогольний напій, щ в результаті призвело до тяжкого отруєння. 

"Одну людину знайшли мертвою у неї вдома, у лікарні померло троє, за життя ще сімох наразі борються медики. Попередня причина смерті громадян - токсична дія та отруєння хімічними речовинами", - йдеться в повідомленні.

Лікарі розповіли, що до лікарні у стані коми були доставлені двоє жінок. 

“Серед госпіталізованих із діагнозом гостре отруєння алкоголем, станом на вчора, у лікарню були доставлені бригадами "швидкої" у стані коми - 69-річна та 61-річну жінки, у стані середньої важкості - 45-річний та 39-річний чоловіки і 35-річна жінка”, - зазначили в медзакладі.

Правоохоронці затримали жінку, яка продавала сурогатний алкоголь в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України за підозрою у реалізації незаконно виготовлених спиртовмісних речовин.

Нагадаємо, що у  населеному пункті в Південній Африці стався витік газу. Щонайменше 17 осіб загинули внаслідок отруєння.

Як писав “Ми-Україна” раніше, в Афганістані отруїли 77 школярок. Усі вони – учениці двох місцевих початкових шкіл на півночі країни

Головне