На Одещині зі снігової пастки рятувальники витягли понад 120 автомобілів

На Одещині зі снігової пастки рятувальники витягли понад 120 автомобілів

На Одещині зі снігових заметів вилучено понад 120 транспортних засобів, в тому числі пʼять автомобілів швидкої медичної допомоги, які прямували на виклик.Про це повідомляє пресслужба ДСНС Одеської області.

Відомо, що станом на 16:00 співробітники ДСНС здійснили 59 виїздів. До рятувальних подій залучено 48 одиниці техніки та 157 працівників.

"Рятувальники здійснили 59 виїздів. З заметів продовжують звільняти автомобілі. Зі сніговой пастки вилучено 121 автомобіль, з них 5 автобусів та 5 машин "Швидкої допомоги". Від ДСНС наразі залучено 48 одиниці техніки та 157 рятувальників", - йдеться в повідомленні.

Крім того, найскладніша ситуація спостерігається на півдні регіону, висота снігу подекуди сягає 70 сантиметрів. Також починає засипати і північ.

У пресслужбі додали, що водії транспортних засобів вилітають з проїжджої частини, застрягають у кюветах, на узбіччях та схилах. 

"Поки комунальники розчищають дороги, поліцейські та співробітники ДСНС допомагають автомобілістам виїхати з ускладнених ділянок або відвозять їх та їхніх пасажирів до пунктів обігріву", - додали у відомстві.

Нагадаємо, що негода на трасах Одеської області призвела до кількох аварій, в результаті чого постраждали дві людини. На трасі Одеса-Рені біля села Красна Коса перекинувся вантажний автомобіль, що перевозив зерно. 

Я писав "Ми-Україна" раніше, ДСНС оголосила попередження про стихійні метеорологічні явища у переважній більшості регіонів України. 

Головне