На Одещині посилилась негода - перекрито рух трасою

На Одещині посилилась негода - перекрито рух трасою

В Одеській області у неділю, 26 листопада, посилилась негода через снігові замети, хуртовину та ожеледицю. Внаслідок цього було перекрито рух трасою М-15 Одеса-Рені.

Про це повідомила служба відновлення та розвитку інфраструктури в Одеській області на сторінці у Facebook. Як зазначається, раху транспорту було перекрито трасою для всіх видів транспорту.

"Обмеження вже набули чинності з 8:30 години ранку 26 листопада на автомобільних дорогах М-15 Одеса – Рені (на м.Бухарест) км 11+920 – км 307+718 та М-28 Одеса - Южне - /М-14/ (Об’їзд м. Одеси) км 3+450 - км 28+315", - йдеться в повідомленні.

У службі відновлення та розвитку інфраструктури зазначили, що обмеження, ймовірно, триватиме близько 12 годин.

Крім того, співробітники Державної служби з надзвичайних ситуацій також ліквідовують наслідки негоди в регіону, йдеться в повідомленні в Telegram-каналі. Напередодні рятувальників вже 18 разів залучили до ліквідації наслідків.

Робота ДСНС триває в Одесі та в усьому Одеському регіоні. Як повідомляється, у Білгород-Дністровському районі зі снігового замету витягнули автівку швидкої допомоги. Її супроводжували до місця виклику.

Також ДСНС прибирає дерева з проїзних частин та з приватних домоволодінь. Водночас із заметів вилучають автомобільну техніку.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, на Київську область насувається негода в неділю та понеділок, тобто з 26 до 27 листопада. Мешканців регіону закликають бути обережним.

Головне