На Львівщині змії покусали людей

На Львівщині змії покусали людей

Житель села Залужжя Львівської області перебуває в реанімації внаслідок укусу змії, також госпіталізовано жителя села Прибужани, повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій. 

Зазначили, що 52-річний житель села Залужжя Яворівського району наразі в реанімації у важкому стані через укус змії в ліву руку.

Ще один постраждалий – 40-річний житель села Прибужани Львівського району. Він також у лікарні з ураженнями середньої важкості.

Рятувальники попередили – якщо ви побачите змію, то не робіть різких рухів: почекайте поки вона відповзе. Як правило, змія просто не бачить нерухомий об’єкт.

Найпоширенішою отруйною змією на території Львівщини є гадюка звичайна. Її забарвлення є мінливим – від світло-сірого до мідно-червоного та чорного з темним ромбічним малюнком на спині.

Нагадаємо, серед російських окупантів зростає рівень дезертирства. Про це повідомило Головне управління розвідки Міністерства оборони.

Як писали "Ми-Україна" раніше, російські війська обстріляли село Кізомис у Білозерській громаді Херсонської області, у результаті чого від травм загинув 60-літній місцевий житель. Про це повідомив голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін. 

Головне