На Луганщині росіяни мобілізують студентів вишів, - ОВА

На Луганщині росіяни мобілізують студентів вишів, - ОВА

На території так званої "ЛНР" почали мобілізовувати студентів денної форми навчання, яких попередньо відправили назад з фронту після "перших виборів".

Про це повідомив керівник Луганської ОВА Артем Лисогор у Telegram.

За його словами, після голосування їх трохи відновили, дали можливість вчитися, а тепер знову відправили на війну. Тільки цього разу це вже більш-менш офіційно.

За інформацією Лисогора, у Донецькому державному технічному університеті в Алчевську студентів змушують взяти академічну відпустку. Він також повідомив, що обстріли населених пунктів в регіоні не припиняються.

"Атаки з повітря стали особливо інтенсивними у Надії та Невському. Наприклад, вечором в Невському стався вибух, спричинений двома російськими авіабомбами КАБ-500", - додав він.

Крім того, окупанти продовжують проводити контрольні атаки на наші оборонні позиції недалеко від Надії та Серебрянського лісництва. За один день їх було приблизно десять разів, але всі їхні атаки були відбиті.

Нагадаємо, окупанти на ТОТ змушують українців здавати кров для свого війська.

Зокрема, на захоплених територіях Донеччини, вони примушують колаборантів, студентів з фейкових вищих навчальних закладів та учасників "добровільних" організацій, що підконтрольні Кремлю, здавати кров до центрів збору крові. Здача крові здійснюється за підписом, і відмова може мати наслідки.

За даними ЦНС, зібрана кров використовується для потреб окупаційних військ, які зазнають значних втрат у своїх спробах захопити більше території. Проте такі наміри і надалі призводитимуть до втрат для росіян.

Як писав "Ми-Україна" раніше, доньку російського пропагандиста Дар'ю Дугіну ліквідувала СБУ, підклавши вибухівку у клітку для кота.

Головне