На Київщині легковик зіткнувся з автобусом: є постраждалі

На Київщині легковик зіткнувся з автобусом: є постраждалі

У Київській області, у Бориспільському районі, легковик зіткнувся з автобусом. Внаслідок ДТП постраждали дев'ятеро людей.

Про це повідомила поліція Київської області в Telegram-каналі. Як зазначається, водій автомобіля Daewoo не пропустив автобус. Через це відбулося зіткнення. Автобус з пасажирами перекинувся.

"Постраждали дев'ять осіб, з яких три перебувають у тяжкому стані. Одна жінка втратила кінцівку ноги, ще одна отримала травми хребта", - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці закликали всіх учасників дорожнього руху дотримуватися ПДР, адже будь-яка незначна помилка на дорозі може коштувати життя.

Нагадаємо, у Кіровоградській області сталася дорожньо-транспортна пригода за участю пасажирського мікроавтобуса та вантажного буса. За попередніми даними, в результаті аварії загинули дві людини, ще 17 – постраждали. Також в ДСНС додали, що рятувальникам довелося деблокували трьох осіб з транспортних засобів після ДТП.

Крім того, у польському Титусині поблизу Хелма в результаті зіткнення мікроавтобуса з українцями та вантажівки загинула 33-річна жінка. Аварія сталася у ніч проти 9 липня, коли український мікроавтобус врізався у припарковану на узбіччі вантажівку на дорозі №12 у Хелмському повіті. 33-річна пасажирка мікроавтобуса загинула на місці.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, співробітники Патрульної поліції затримали у Харкові чоловіка, якого підозрюють у вбивстві трьох людей в результаті ДТП. За даними правоохоронців, затриманий викрав автомобіль, а після того вчинив смертельне ДТП. У поліції наголосили, що під час затримання у чоловіка на одязі та тілі були плями, схожі на кров.

Головне