На Київщині чоловік ґвалтував та знущався з жертви дві доби: йому повідомили про підозру

На Київщині чоловік ґвалтував та знущався з жертви дві доби: йому повідомили про підозру

На Київщині чоловік ґвалтував та знущався з жертви дві доби. Зокрема, він порізав їй горло та вдарив ножем у живіт. Наразі йому повідомили про підозру.

Про це повідомив начальник Головного управління Національної поліції в Київській області Андрій Нєбитов у своєму Telegram-каналі. Як зазначається, чоловік заманив 40-річну жінку до себе на роботу в Білій Церкві, залякав вбивством та скоїв сексуальне насильство.

"Постраждала благала її відпустити, але зловмисник, побоюючись викриття, вдарив ножем жінку в живіт, порізав горло та бив її руками по голові й тілу. Потерпілій дивом вдалося вирватись після двох днів катувань", - йдеться в повідомленні.

Травмовану жінку помітив на вулиці велопатруль. Завдяки налагодженій комунікації патрульні змогли затримати фігуранта та викликали на місце слідчих. 

Поліція Київщини помістила зловмисника до ізолятора тимчасового тримання. Відомо, що в минулому він відбував покарання за вбивство та тяжкі тілесні ушкодження. Тепер фігуранту загрожує до 10 років за ґратами.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, поліцейські Іван-Франківської області затримали підозрюваного у зґвалтуванні та вбивстві 9-річної племінниці у селі Кути. 18 червня 40-річний мешканець селища Кути вернувся до поліції і повідомив, що його 9-річна донька близько 15:00 години пішла до сестри, але так і не з’явилася там. Дитина зникла, її мобільний телефон знаходився поза зоною досяжності.

Працівники поліції відразу розпочали пошукові заходи, залучивши весь особовий склад Косівського районного відділу поліції. Близько 21:30 поліцейські виявили тіло дитини з ознаками насильницької смерті в хащах на території селища.

Головне