На Кіровоградщині гриміли вибухи: є руйнування

На Кіровоградщині гриміли вибухи: є руйнування

У Кіровоградській області вдень у неділю, 31 грудня, пролунала серія вибухів. Регіон перебував під ворожим обстрілом, внаслідок чого працювала протиповітряна оборона.

Про це повідомив очільник Кіровоградської обласної військової адміністрації Андрій Райкович у своєму Telegram-каналі. Як зазначається, сигнал повітряної тривоги на Кіровоградщині пролунав о 13:11, а відбій загрози - через годину після цього.

За словами Райковича, регіон перебував під російським обстрілом. Внаслідок атаки відпрацювали захисники неба, зазначив він.

"У Кропивницькому районі - пошкодження лінії електропередач та господарчої будівлі. Попередньо - без постраждалих", - йдеться в дописі очільника ОВА.

Водночас у Повітряних силах після оголошення повітряної тривоги попередили про ракетну небезпеку через літ винищувачів МіГ-31К з аеродрому Моздок. Після цього вони повідомили про ракету на Кіровоградщині, яка рухалась у північно-західному напрямку та у сторону Кропивницького.

Нагадаємо, російські окупанти ввечері в суботу, 30 грудня, атакували місто Селидове, що в Покровському районі Донецької області, ракетою із ЗРК С-300. Як зазначається, через ворожий удар одна людина загинула та ще шестеро були поранені. Населений пункт був обстріляний вже другий раз за добу.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, обстріл Херсона зранку 31 грудня призвів до знеструмлення та зупинки водопостачання в оселях мешканців мікрорайону Корабел. Російські окупанти вели вогонь з території окупованого лівого берега області, заявив керівник місцевої МВА Роман Мрочко.

Головне