На Київщині вже відновили понад 13 тисяч об'єктів, пошкоджених російськими окупантами

На Київщині вже відновили понад 13 тисяч об'єктів, пошкоджених російськими окупантами

У Київській області вже відновили понад 13 тисяч об'єктів, які було пошкоджено в результаті бойових дій. Про це повідомив очільник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко.

За його словами, йдеться про відновлення не лише житлового фонду, але і про медичні заклади, школи та дитячі садки.

"На Київщині вже відновили понад 13 тис. об'єктів, пошкоджених внаслідок бойових дій. Йдеться про відновлення багатоповерхівок, приватних будинків, медзакладів, шкіл, дитсадків тощо. Усього було зруйновано та пошкоджено понад 28 тисяч об'єктів", - зазначив голова КОВА.

Також він наголосив, що влада контролює виконання ремонтних робіт, щоб запобігти корупційній складовій.

"Крім швидкого та якісного відновлення, у людей є запит на справедливість та ефективну боротьбу з корупцією. Контроль за всіма етапами відбудови був посилений. При КОВА створили Спостережну раду з питань відбудови. Цього тижня створили робочу групу "Прозорість та підзвітність". Також створили комісію, яка буде перевіряти роботи на об’єктах, де ведеться відбудова, - розповів Кравченко.

Як повідомляли "Ми-Україна", Кабінет міністрів почав роботу роботу над єдиним Планом реформ, який базуватиметься на ініціативах партнерів, повідомив голова уряду Денис Шмигаль.

Головне