На Київщині співробітники БЕБ викрили підпільне виробництво алкоголю (фото)

На Київщині співробітники БЕБ викрили підпільне виробництво алкоголю (фото)

У Києві та області викрили схему незаконно виготовлення та продажу алкогольних напоїв. Про це повідомили у пресслужбі Бюро економічної безпеки.

За даними БЕБ, співробітники правоохоронних органів провели обшуки на Київщині та в столиці і виявили, а згодом вилучили понад 12 тисяч літрів рідини.

Знімок екрана 2023-10-10 о 19.00.45.png (3.12 MB)

"Правоохоронці провели низку обшуків у складському та гаражному приміщеннях на території Києва й Київської області. За результатами обшуків вилучено понад 12 тис. літрів рідини з характерним запахом спирту та алкогольних напоїв з етикетками відомих брендів горілки, віскі, текіли та коньяку.

Також вилучено велику кількість пластикової тари, пакувальних коробок, ароматизаторів та спеціальне обладнання: помпи, фільтри для води, станки", - йдеться у повідомленні.

Крім того були вилучені автівка, якою перевозили товари, мобільні телефони і документи.

Все це майно, вартість якого оцінюється в 5,5 млн гривень, було арештовано. Розпочато досудове розслідування відповідно до ч. 3 ст. 204 КК України.

Як повідомляли "Ми-Україна", у Одеській області від отруєння сурогатним алкоголем загинуло четверо людей, ще семеро були госпіталізовані до мединого закладу у критичному стані.

Головне