На Херсонщині іноземним волонтерам заборонили вʼїзд до деяких небезпечних громад

На Херсонщині іноземним волонтерам заборонили вʼїзд до деяких небезпечних громад

Влада Херсонської області запровадила заборону для іноземних волонтерів на в'їзд до низки небезпечних громад Херсонщини. Про це повідомила Херсонська обласна військова адміністрація.

"У воєнний час ніхто не може гарантувати безпеку, але ми маємо чітко фіксувати перебування людей у місцях активних бойових дій", — наголосив перший заступник очільника  Херсонської ОВА Дмитро Бутрій. 

Без погодження з обласною військовою адміністрацією та військовим командуванням не будуть пускати представників іноземних, консульських установ чи представництв міжнародних організацій. 

Відповідне рішення ухвалили під час засідання Ради оборони області.

“На жаль, днями через ворожий удар по Бериславу загинули двоє громадян Франції, волонтерів організації HEKS EPER. Троє їхніх співгромадян та українець – поранені. У воєнний час ніхто не може гарантувати безпеку, але ми маємо чітко фіксувати перебування людей у місцях активних бойових дій”, – наголосив перший заступник начальника Херсонської ОВА, заступник голови Ради оборони Херсонської області Дмитро Бутрій.

Як писали "Ми-Україна" раніше, у Кривому Розі після відвідування стоматологічного кабінету за невідомих причин помер 14-річний хлопчик. 

Підлітку видалили зуб, а через кілька годин його госпіталізували. Як повідомляють ЗМІ, декілька днів тому підлітку вирвали зуб, і через деякий час йому стало гірше, а потім хлопець впав у кому.

 

Головне