На Харківщині за добу обстріляли більше 20 населених пунктів, постраждали люди

На Харківщині за добу обстріляли більше 20 населених пунктів, постраждали люди

У Харківській області минулої доби російська армія обстріляла з мінометів й артилерії близько 20 населених пунктів. Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Через обстріли постраждали троє цивільних, є пошкодження.

А також постраждала аграрна техніка, бо в регіоні триває посівна. 

"В Куп'янському районі з FPV-дрона скинули боєкомплект на карету "швидкої", яка їхала на виклик. Поранень зазнав водій. В Куп'янську поранень зазнали двоє чоловіків - 63 і 72 років. Також внаслідок обстрілу КАБом загинув чоловік 65 років. Окрім того, в Чугуївському районі обстріляли четверо цивільних, там руйнувань зазнала також аграрна техніка", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, кабінет міністрів України передав арештоване рухоме майно, що розташоване на території парку "Межигір’я", зокрема таке, що є складовою парку та використовується в тепло-, електро-, водопостачанні та водовідведенні парку. Про це повідомив представник Кабміну у Верховній Раді Тарас Мельничук.

Як писали "Ми-Україна" раніше, Україна веде переговори з Німеччиною стосовно передачі додаткової системи ППО IRIS-T. Про це повідомив президент Володимир Зеленський у своєму вечірньому зверненні.

Головне