На Харківщині ворожа авіабомба поцілила у цивільне авто - загинули троє людей

На Харківщині ворожа авіабомба поцілила у цивільне авто - загинули троє людей

У Харківській області, у населеному пункті Вільхуватської громади Куп'янського району, ворожий снаряд поцілив у цивільний автомобіль. Внаслідок цього загинули троє людей.

Про це повідомив очільник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов в Telegram-каналі. Як зазначається, російські війська вдарили по селу Чорне на Куп'янщині двома КАБами.

За словами Синєгубова, внаслідок прильоту по цивільному автомобілю "ВАЗ" загинули дві особи - чоловік та його дружина. Пізніше поблизу цього ж автомобіля виявили тіло дівчини близько 17 років. Наразі дані щодо неї встановлюються.

Крім того, сталось загорання житлового приватного будинку та господарчої споруди. Зруйнований був і поруч розташований будинок. За попередньою інформацією, є двоє поранених. Усі екстрені служби - поліція, вибухотехніки, рятувальники та медики - працюють на місці.

За фактом порушення законів та звичаїв війни слідчі відкрили кримінальне провадження за ст. 438 Кримінального кодексу України, повідомили в поліції.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, 

Головне