На Херсонщині окупанти збільшують кількість спецпризначенців для пошуку партизан

На Херсонщині окупанти збільшують кількість спецпризначенців для пошуку партизан

На тимчасово окупованих територіях Херсонщини російські окупанти збільшують кількість спецпризначенців для пошуку партизан. Про це йдеться на сайті Центру національного спротиву.

Відомо, що дедалі більше груп російських спецслужбовців і військових залучено до пошуку підпілля. 

"Наше підпілля фіксує посилення контрдиверсійного режиму окупантів на  тимчасово окупованих територіях Херсонщини", - йдеться у повідомленні.

Варто зауважити, що російські загарбники сформували окремі маневрені групи РЕР, які намагаються запеленгувати джерела випромінювання від супутникових телефонів. 

Противнику відомо, що українські захисники використовують у військових цілях апаратуру оператора супутникового зв'язку "Iridium".

"Для прочісування населених пунктів було виділено близько ста представників росгвардії", - додали в ЦНС.

Нагадаємо, що на окупованій території Запорізької області росіяни набрали лише 30% медперсоналу. Окупанти переобладнали більшість лікарень в області на військові госпіталі, а місцевих лікують за залишковим принципом.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, у тимчасово окупованих районах Херсонської області російські силовики здійснили рейд проти українського підпілля, в результаті якого виникли репресії та загрози для мирного населення.

Головне