На Херсонщині діти гралися вибухівкою: вона здетонувала

На Херсонщині діти гралися вибухівкою: вона здетонувала

У Херсонській області діти гралися вибухівкою, яку знайшли на вулиці. Вона здетонувала під час гри, є травмовані.

Про це повідомила прес-служба Херсонської обласної військової адміністрації в Telegram-каналі. Як зазначається, травми отримали хлопчики восьми і 10 років. У них черепно-мозкові травми, контузії. Молодший із них отримав осколкові поранення тулуба та рук, опік ноги.

Обох дітей госпіталізували у стані середньої тяжкості.

Нагадаємо, у Харківській області 69-річний чоловік підірвався на ворожій міні, яку знайшов на своєму подвір’ї. У результаті він отримав поранення та був госпіталізований до медичного закладу. Українець намагався самостійно її знешкодити.

Також у Рівненській області військові Збройних сил України вшістьох підірвались на міні. Внаслідок цього двоє з них загинули. Працівники ДБР розпочали досудове розслідування за фактом вибуху боєприпасу на Рівненщині через який загинуло двоє військових. Ще четверо отримали поранення різного ступеню та були госпіталізовані.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, у Чернігівській області в п’ятницю, 9 червня, на міні підірвався автомобіль із двома поліцейськими, які перебували на той момент поза службою. Один із них загинув, інший — дістав поранень. Як зазначається, трагедія сталася на території прикордоння: там двоє чоловіків їхали власним автомобілем.

Внаслідок підриву загинув 39-річний Олексій Жовтик — старший сержант відділення поліції №2 (селище Ріпки) Чернігівського районного управління поліції. У нього залишилося троє неповнолітніх дітей.

Головне