На Харківщині виписали з лікарні 2-річну Віолетту, яку шукали чотири доби

На Харківщині виписали з лікарні 2-річну Віолетту, яку шукали чотири доби

На Харківщини із медичного закладу виписали 2-річну дівчинку Віолетту, яку шукали чотири доби. Про це в ефірі національного телемарафону “Єдині новини” розповіла кореспондентка телеканалу “Ми-Україна”. 

“На пошук дитини з’їхалися правоохоронці, рятувальники і волонтери із сусідніх областей. Мама навіть звертатилась до екстрасенсів”, - розповіла журналістка.

Дівчинку знесилену знайшли під кущем у лісі. Її шукали близько тисячу чоловік.

Керуючий відділку поліції Павло Калган, який долучився до рятувальний операції розповів, що вперше вдалося знайти дитину неушкодженою після таких тривалих пошуків.

“На моїй практиці подібного не було, але все в житті буває вперше. Дівчинка витримала дуже тяжке випробування”, - зазначив правоохоронець.

Крім того, після виписки з лікарні співробітники поліції з іграшками і солодощами навідалися у гості до маленької Віолетти.

Нагадаємо, що у Харківській області знайшли зниклу 2-річну дівчинку, яку шукали декілька діб.

Як повідомляли “Ми-Україна”, поблизу села Чупири Білоцерківського району сталась смертоносна аварія за участю легкового автомобіля та мінівена. ДТП на Київщині призвело до загибелі двох людей, ще восьмеро – серед яких діти – отримали ушкодження. 

Головне