На Донеччини внаслідок ворожої атаки загинуло шестеро людей

На Донеччини внаслідок ворожої атаки загинуло шестеро людей

Протягом минулої доби 13 липня російські загарбники вчергове атакували Донецьку область, в результаті загинуло шестеро мирних жителів, ще одинадцять отримали поранення. Про це повідомив очільник Донецької обласної державної адміністрації Вадим Філашкін.

"За 13 липня росіяни вбили 6 жителів Донеччини: 2 в Новоочеретуватому і Прогресі, 1 у Костянтинопільському і Новоселівці Першій. Ще 11 людей в області за добу дістали поранення", - йдеться в повідомленні.

Крім того, у Новоочеретуватому пошкоджено 10 будинків, крамницю і лінію електропередач.

Також в Часовоярській громаді одна людина поранена, пошкоджені сім приватних будинків, чотири багатоповерхівки і промислова будівля.

"Загальна кількість жертв російської армії на Донеччині (2091 загиблий і 5400 поранених) подана без урахування Маріуполя та Волновахи", - додав Філашкін.

Нагадаємо, що ситуація на Харківському напрямку залишається складною. Російські війська частіше обстрілюють населені пункти регіону.

Як писали "Ми-Україна" раніше, російські окупаційні війська завдали ракетного удару по Дніпропетровській області, в результаті постраждала 67-річна жінка.

Головне