На Черкащині "прилетіло" по об'єкту енергоінфраструктури, - ОВА

На Черкащині

Однією з цілей масованої ракетної атаки по Україні у ніч на 29 березня стала Черкащина. В області зафіксовані влучання по енергетиці, розповів голова місцевої ОВА Ігор Табурець.

"Маємо ракетні влучання по об'єкту енергоінфраструктури", - зазначив він, не уточнюючи, що і де саме постраждало.

Частину зі скерованих цієї ночі засобів повітряного нападу українські оборонці неба змогли збити. Попередньо, йдеться про шість ударних безпілотників типу Shahed та одну ракету.

"Через падіння уламків зазнало руйнацій нежитлове приміщення, також повибивало вікна у приватному домогосподарстві. Крім того, наші захисники збили крилату ракету на Уманщині", - розповів Табурець. 

Минулось без поранених або загиблих. 

Нагадаємо, в Міненерго повідомили, що у ніч на 29 березня ворог бив електростанціях, які розташовуються у центральному та західному регіонах держави. Цілями стали об'єкти у Полтавській, Черкаській та Дніпропетровській областях. В останній ворожі снаряди пошкодили енергетичні об'єкти у трьох районах області - Дніпровському, Криворізькому та Кам'янському. Постраждала одна людина. В області ведені в дію графіки аварійних відключень.

Як писав "Ми-Україна" раніше, за підсумками бойової доби 28 березня загальні бойові втрати ворога у війні проти України збільшились на ще понад 800 солдатів. Сили оборони України також знищили вісім танків, 27 бойових броньованих машин, 28 артсистем та 56 дронів.

Головне