На Бєлгородщині знову палає: горить у прикордонному Шебекіно (відео)

На Бєлгородщині знову палає: горить у прикордонному Шебекіно (відео)

У Бєлгородській області росії у середу, 6 вересня, знову палає. Цього разу горить у прикордонному місті Шебекіно, ймовірно, на заводі "Белсинтез".

Про це повідомляють місцеві Telegram-канали. Як зазначається, над містом здіймається густий дим.

На заводі "Белсинтез" виготовляють фарби, лаки та інші подібні речовини. Наразі відомо, що палав щонайменше один цех.

Російське МНС повідомило, що потерпілих та жертв немає. У мережі пишуть, що причиною загоряння стало коротке замикання у цеху з виробництва каніфолі.

О 10 годині ранку пожежу локалізували.

Нагадаємо, у Санкт-Петербурзі в росії у суботу, 2 вересня, загорівся холодокомбінат. Вогонь охопив 1400 квадратних метрів площі. Як зазначається, величезний стовп чорного диму видно у різних районах міста. Водночас пожежі вже присвоєно другий ранг складності. На місці інциденту працюють профільні служби. Інших подробиць та офіційної інформації не оприлюднено.

Крім того, у російському Санкт-Петербурзі 3 вересня палала нафтобаза. За даним росЗМІ, йдеться про об’єкт у Червоногвардійському районі під назвою “Ручьи”. На відео, які публікують в соцмережах очевидці, видно сильне відкрите полум’я, над нафтобазою піднявся чорний дим. За попередніми даними, на місці події спалахнула заправна цистерна. Свідки повідомляють про звуки “хлопків”.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, мер Москви Сергій Собянін повідомив, що на російську столицю знову летіли безпілотники. Цього разу, за його словами їх було три, всі нібито знищила ППО.

Головне